Потърсете в сайта

Община Карлово участва в Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО

Дата на публикуване: 14.02.2014 13:58

5274

                Зам.-министър Председателят на Р България Даниела Бобева в присъствието на зам.-министър на икономиката и енергетиката с ресор "Туризъм" Бранимир Ботев, официално откриха Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО в Интер Експо Център - София.

                Община Карлово участва и тази година в изложението. Щандът на Общината е част от Национален щанд на Министерството на икономиката и енергетиката, където общините са представени като региони. Община Карлово представя възможностите за туризъм в региона, празниците, и по специално Празника на Розата, както и хотелите на територията на общината. В атракционната програма взеха участие самодейци от читалище "Васил Левски" с. Климент.

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО се организира от Прим Експо и е под патронажа на Министерството на икономиката и енергетиката. Медийни партньори на изложението са Българска Национална Телевизия, ТВ7, Българско Национално Дарик радио, БТВ радио груп, www.THEex,erts.bg, списание Туризъм и отдих, Вагабонд медия, Вulgaria Guides, сп. Фотомания, read-travel.eu.

Тази година се провежда 31-то издание на ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО, в което освен общини от страната участват национални туристически организации, туроператори, хотели, хотелско оборудване и фирми, както от България, така и от чужбина. Изложените щандове са разположени в 3 зали на площ около 6000 кв.м. Изложението е в рамките на три дни - от 13 до 16 февруари. Програмата на ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2014 е наситена и разнообразна. В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. В нея са включени също и демонстрации на местни обичай и традиции, дегустации, атрактивни развлечения.