Потърсете в сайта

Д-р Емил Кабаиванов към младите хора: До вас сме и винаги ще ви подкрепяме!

Дата на публикуване: 12.09.2019 09:46

     Винаги сме до вас, младите хора, и винаги ще ви подкрепяме, защото всеки трябва се развива и да намери своето място в обществото. Изключително важно е младият човек се непрекъснато да се образова и развива, да трупа богат житейски опит. Независимо къде ще изберете да учите след завършване на средното си образование, помнете – върху личното си усъвършенстване работим цял живот!
     С тези думи кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов се обърна към представителите на Младежки информационен център в града на срещата си с тях. Участие в разговора взе и заместник-кметът Антон Минев. Той подчерта, че младите са бъдещето, те трябва да надграждат своята активност в дейността на Центъра, ръководен от Цветина Захарлиева. Тя благодари на общинското ръководство за ползотворното партньорство в реализацията на над 170 международни младежки проекти и инициативи, в които са се включили повече от 700 млади хора. Всичко това е благодарение на подкрепата на общината и лично на кмета д-р Кабаиванов, както и на добрата работа с училищата, поясни Захарлиева.
    Момичетата и момчетата споделиха впечатления от участията си в проектите, благодарение на които те опознават други култури, разширяват мирогледа си, усъвършенстват нивото на английския език, обменят идеи и създават трайни приятелства.