Потърсете в сайта

В ДГ „Гина Кунчева“ откриха новия физкултурен салон

Дата на публикуване: 19.09.2023 08:15
   Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, директорката на ДГ „Гина Кунчева“ Христина Перчева и представител на фирмата, изпълнител на проекта прерязоха лентата на новия физкултурен салон, изграден в двора на детската градина.
   Церемонията по откриването на салона започна с изпълнение на химна на Република България. С кратка музикално-танцова програма малките възпитаници на детската градина зарадваха всички присъстващи. За здраве и благоденствие бе отслужен водосвет.
   Новият физкултурен салон напълно съответства с потребностите на децата от детска градина „Гина Кунчева“. В него ще могат целогодишно да се осъществяват различни спортни дейности, както и други мероприятия.
   Д-р Кабаиванов поздрави целия екип на градината за реализирания проект и им пожела да продължават да надграждат материалната база на детското заведение, за да се възпитават и отглеждат в прекрасни условия най-малките жители на община Карлово.
   На откриването на салона присъстваха също заместник-кметът на община Карлово Антон Минев, заместник-председателката на ОбС Карлово Анастасия Чолакова, служители от общинска администрация, директори на детски градини и родители.
 

Галерия