Потърсете в сайта

Добре дошли staro

Дата на публикуване: 05.01.2012 14:21

Добре дошли в официалния сайт на Oбщина Карлово

/Сайтът е в процес на разбработка, моля да ни извините за неудобствата!/

 

НОВОГОДИШНО ПРИВЕТСТВИЕ

 

Уважаеми жители на община Карлово,

Обръщам се към вас, за да ви приветствам с настъпването на Новата 2012 година! Посрещаме я с надеждата тя да ни донесе много радост, успехи и късмет!

В тази свята атмосфера, правим равносметка за нашия изминат път и планираме нашето бъдеще. Вярвам,че мнозина изпращат 2011 г. с хубави спомени за сбъднати намерения и планове, с удовлетворението за една добра година. Нека и през следващата не ни напуска надеждата за благополучието на нашите семейства и нашата община.

Скъпи съграждани и приятели,

Необходимо е да се заредим с желание и търпение, да работим още по-усърдно и да достигнем целта, към която се стремим -благоденствие за Карлово и за цялата община. Нека тази кауза да бъде това, което ще ни обедини и ще ни води към успехи през 2012 година.

Уверявам ви, че това да което вие мечтаете, ние с моя екип се стремим да го реализираме: един модерен град, с развита инфраструктура и повече работни места. И най-важното, което искам е, в Карлово и общината да живеят щастливи и благоденстващи хора!

Скъпи съграждани, нека в празничната нощ вдигнем пълни чаши за здраве, благополучие и късмет през Новата година! Нека бъдем по-добри, по-благородни и по-сплотени! С общи усилия можем да постигнем повече.

Пожелавам да е мирна, спорна и плодородна Новата 2012 година!

Нека тя бъде година на сбъднатите ни надежди!

Честита нова година! 

  

Кмет на Община Карлово

Д-р Емил Кабаиванов