Потърсете в сайта
Старинно Карлово
Енергиина ефективност
Харесва ли Ви новата визия на сайта на община Карлово?
Новини
Съобщение 09.08.2019 г.
09.08.2019


ОБЩИНА КАРЛОВО
 
СЪОБЩЕНИЕ
 
    Община Карлово съобщава на живеещите на ул. „Васил Караиванов”, от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Йордан Йовков” в Карлово, че е създадена временна организация на движението, свързана с аварийно разкопаване на ул. „Васил Караиванов” в посочения район. По време на ремонтните дейности се затваря за движение целият работен участък /от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев”  до кръстовището с ул. „Йордан Йовков”. По ул. „Ангел Кънчев” скоростта се ограничава до 30 км/час.
   За безопасно преминаване в района на ремонтните дейности, от 12 август /понеделник/ ще бъдат поставени уведомителни табели за обходен маршрут и необходимите пътни знаци за настъпилата промяна. Изкопите ще бъдат обезопасени за пешеходци от всички страни, чрез поставени обезопасителни ленти и предпазна ограда. Знаците са временни и допълнителни към съществуващата вертикална сигнализация. Строителните работи ще се извършват в светлата част от денонощието. Предвиденият за ремонта срок е до 45 работни дни.
    След завършване на строителните дейности, временните знаци ще бъдат демонтирани, а уличното платно и тротоарната настилка – възстановени.
    Всички, пътуващи от автогара Карлово, ще ползват като начална следващата спирка по маршрута на съответната автобусна линия.
    Предварително се извиняваме за създадените временни неудобства.

Схема към текста

 
Общинска администрация – Карлово