Община Карлово

Официален сайт

    1394M
   На доброволческо парти в клуб "Дахад" в края на 2017г. Младежкият информационен център - Карлово, който е и Евродеск точка за региона, отличи най-активните младежи-доброволци за 2017г. Събитието бе част от инициативите за Международния ден на доброволеца и се организира с подкрепата на програма Евродеск. 
   Доброволец на годината е Денислава Колева  от СУ „ Васил Левски“. Тя получи отличието  за активното и включване във всички инициативи на центъра,за участието и в изграждането на "Якото място" в Карлово и за това,че сама инициира и организира, заедно с УК „ДЕНК“ младежкото събитие "Раздвижи се Карлово" на 13.10.2017г. Тя получи и допълнителна награда от Модна къща "Бандерол" - ваучер за пазаруване. 
   Изминалата 2017 бе наситена с младежки доброволчески дейности като: „Алеята на пролетта“, „Мостът на влюбените“„Дни на добри дела“, „Изграждането на „Якото място“ в Карлово, спортните събития„Активна събота“, „Време е да се раздвижим“,„Базарът на общностите“, младежко проучване за жените във властта, Проектът по европейска доброволческа служба „Загрижени младежи“,проектът „Кажете „НЕ“ на агресията и езикът на омразата, а „ДА“ на толерантността и взаимното разбирателство“, коледният празник „От младежите за децата на Община Карлово“ и международни проекти на различни теми.
Източник: Младежки информационен център - Карлово

1395M
1396M