Община Карлово

Официален сайт

B508 

     Грейнаха светлините на коледната елха и празничната украса в Карлово. Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, Царицата на розитеза 2017 г. - Христина Караколева и много жители на града отброиха 8-те секунди до мига, в който коледното дръвче грейна на площад „20-ти юли“ в Карлово. Д-р Кабаиванов пожела на жителите на общината да посрещнат с добро настроение Рождество Христово и Нова година, да има мир и спокойствие за всички, здраве и повече добри неща да се случват във всяко семейство.
     В празничната програма взеха участие военният духов оркестър на 61-ва Стрямска механизирана бригада, ученици от „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Карлово, вокална група „КарлоВойс“, мажоретен състав от СУ "Васил Левски" и огнено шоу „F4“ от град Бургас.
       Вечерта се превърна в истински празник, след като небето бе озарено от фойерверки.
      Кметът на община Карлово покани всички деца и техните родители на 15-ти декември, когато от 16.00 часа на площад „20-ти юли“ ще бъде посрещнат Дядо Коледа.
    На празника присъстваха още заместник-кметовете на община Карлово – Антон Минев, Данка Зидарова-Люртова и Стойо Карагенски, секретарят на община Карлово – Стефан Стефанов, земестник-председателят на ОбС Карлово – Анастасия Чолакова, заместник-командирът по логистичното осигуряване на 61-ва Стрямска механизирана бригада – полковник Костадин Добрев, много жители на града.
B509